Doosjes met opdruk laten maken?

Wanneer je voor jouw bedrijf of organisatie bedrukte verpakkingen wilt bestellen kun je Doosjes maken op maat. Dit kun je laten doen door een professioneel bedrijf, online zijn er veel te vinden. Er zijn diverse opties voor bedrukkingen. Een professionele verpakking met mooie opdruk straalt klasse uit. Je kunt hierdoor een product beter aan de man brengen, of jouw bedrijf promoten op bijvoorbeeld een beurs. Met verpakkingen met jouw bedrijfslogo zorg je voor een betere PR en zichtbaarheid van jouw bedrijf en dat zorgt voor een betere klantbinding.

Voorbeelden van doosjes op maat

Bij Doosjes maken op maat zijn er 500 verschillende standaard maten beschikbaar. Is dit niet wat je zoekt? Je kunt tevens je eigen maat opgeven. Je kunt denken aan doosjes voor allerlei soorten doeleinden. Bijvoorbeeld bedrukte wijndozen voor een bedrijfsborrel. Of mooie visitekaartendoosjes. Maar ook voor promotiecampagnes van uiteenlopende aard zijn er vele opties. Denk daarbij aan popcornbakjes, condoomhoesjes of doosjes voor CBD olie. De consument zal jouw product eerder kopen wanneer het voorzien is van een pakkende verpakking. Bij Doosjes maken kun je al jouw wensen opgeven, er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige inkt zodat jouw logo goed tot zijn recht komt.

Kleine of grote oplage

Bij doosjes maken kun je kiezen voor een kleine of grote oplage. Ook allerlei gekke gadgets behoren tot de mogelijkheden. Zoals een promotiebril voorzien van jouw bedrijfslogo. Deze kun je uitdelen op een beurs of evenement. Of een bottlecap: een kartonnen kapje voor op een flesje die je biertje beschermt tegen insecten. Ook een phoneholderbox kun je laten bedrukken en is erg hip: een houder voor de mobiel met bedrijfslogo, foto tekst of slogan. Wil je ook Doosjes maken voor jouw bedrijf, met professionele opdruk? Informeer dan voor de mogelijkheden en vraag een offerte aan. Een goede PR middels mooi bedrukte verpakkingen zal zorgen voor een betere klantenbinding en zichtbaarheid van jouw bedrijf. Je kunt ook voorbeelden van verpakkingen of doosjes per post toe laten sturen.